Kørekort start i Storvorde

Tag kørekort i Storvorde

Når du har udfyldt formularen til højre og trykket “Tilmeld” bliver der automatisk sendt en mail til os om at du ønsker at starte på vores hold og som udgangspunkt finder vi altid plads til dig. Såfremt du har spørgsmål, kan du altid kontakte os og i den anledning henviser vi dig til vores kontaktside.

Holdstart i Storvorde

Hvis du ønsker, at tilmelde dig holdet i Storvorde kan du allerede gøre det via vores online formular og du vil få en bekræftelse med det samme. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kørekort i Storvorde, Klarup og omegn

Er du på udkig efter en køreskole i Storvorde og omegn, der kan hjælpe dig med at opnå dit kørekort til bil? Så er du kommet til det rette sted! Vores køreskole i Storvorde tilbyder kompetent og erfaren undervisning, der er tilpasset dit individuelle niveau. Vi har erfarne instruktører, der vil hjælpe dig med at føle dig tryg og sikker i trafikken.

Vores køreskole i Storvorde og omegn tilbyder fleksible undervisningstider, så du kan passe køretimerne ind i din travle hverdag. Vi tilbyder også teoriundervisning, så du kan forberede dig godt til teoriprøven.

Vi ved, at det at tage kørekort kan være en stor investering, både økonomisk og tidsmæssigt, derfor har vi flere forskellige køreforløb og priser, så du kan finde det, der passer bedst til dit budget og dit behov.

KONTAKT KØRESKOLEN I CENTRUM

Har du spørgsmål omkring din situation i forhold til dit kørekort kan du altid fange os på telefon
20 90 11 11

SOCIALE MEDIER